Over ons

I-Care Vision is een toonaangevende en onafhankelijke producent van private label oogzorgproducten. Kwaliteit en uniformiteit van elke afzonderlijke batch worden op een hoog farmaceutisch niveau gewaarborgd.

Onze hightech fabriek is uiteraard volledig GMP gecertificeerd en is ontworpen, gebouwd en gekwalificeerd in overeenstemming met de ISPE Pharmaceutical Engineering Guides. Hierdoor voldoet de fabriek aan de strenge farmaceutische kwaliteitseisen voor zowel Europa als de Verenigde Staten.

Ons productassortiment is uniek en onderscheidend, waardoor I-Care Vision marktleider is op de Europese markt voor private label oogzorg producten. Een unique selling point van I-Care Vision is de productie van custom-made oogzorg producten. Dit komt mede doordat we gekwalificeerde oogzorgspecialisten in huis hebben met hun wortels in de optiek. Hierdoor kunnen wij u als potentiële klant ook de service van een callcenter bieden voor consumentenvragen over de oogzorgproducten.

I-Care Vision heeft een state of the art en uitgebreid assortiment van dag-, maand-, kleur- en funlenzen. De focus ligt op kwaliteit en comfort. Door continu gebruik te maken van de nieuwste technologieën met betrekking tot lensmaterialen, lensontwerpen en verpakkingsmaterialen blijft I-Care Vision de contactlenservaring voor de consument verbeteren.

Door de verschillende Europese klanten die wij hebben, is de expertise met betrekking tot de internationale logistiek al in huis.

Wij vinden het belangrijk om voor onze klanten een innovatieve en flexibele partner te zijn. Door onze uitgebreide product portofolio kunnen onze klanten hun markt positie uitbreiden en versterken.

overons